EBOLA: Germania le-a cerut cetățenilor săi să părăsească Sierra Leone, Guineea și Liberia

124
EBOLA: Germania le-a cerut cetățenilor săi să părăsească Sierra Leone, Guineea și Liberia - 140727ebolaguy1235a8607e92dbe094-1407932848.jpg

Articole recomandate

Germania le-a cerut cetățenilor săi să părăsească Liberia, Guineea și Sierra Leone, din cauza preocupărilor legate de virusul Ebola, a anunțat miercuri un purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe de la Berlin, transmite Reuters.

'Grupul guvernamental pentru gestionarea crizelor s-a reunit în această dimineață pentru a discuta despre problema Africii de Vest și a virusului Ebola. S-a decis să li se ceară tuturor cetățenilor germani din Guineea, Sierra Leone și Liberia să plece', a spus purtătorul de cuvânt.

Această solicitare nu li se aplică lucrătorilor medicali sau personalului diplomatic german, iar ambasadele vor rămâne deschise, a precizat acesta.

Actuala epidemie de Ebola este cea mai amplă și cu cel mai mare număr de victime înregistrată până acum, iar Organizația Mondială a Sănătății a decis săptămâna trecută să o declare urgență de sănătate publică pe plan internațional. Până în prezent, peste 1.000 de persoane au murit după ce au contractat virusul, cele mai multe în Guineea, Liberia și Sierra Leone, scrie realitatea.net.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 11 August 2014
Stire din Actual : Student german, suspect de EBOLA
Pagina a fost generata in 0.5931 secunde