Egipt / O grupare inspirată din Al-Qaida revendică atentatele de la Cairo

308
1
Egipt / O grupare inspirată din Al-Qaida revendică atentatele de la Cairo - bomba-1390643347.jpg

Articole recomandate

O grupare inspirată din rețeaua teroristă internațională Al-Qaida a revendicat atentatele comise vineri la Cairo și soldate cu șase morți, relatează Reuters și AFP.
Potrivit serviciului de monitorizare SITE, cu sediul în SUA, gruparea Ansar Bayt al-Maqdis ('Susținătorii Ierusalimului') a afirmat, pe mai multe forumuri online jihadiste, că se află la originea atentatelor de vineri din capitala egipteană. De asemenea, această grupare le-a cerut musulmanilor să stea departe de 'cartierele generale și centrele de securitate inamice', transmite Agerpres.ro.
Patru atentate, care au vizat forțele de poliție egiptene, s-au soldat cu șase morți vineri la Cairo. Atentatele vizând forțele de poliție s-au intensificat după ce armata l-a destituit pe 3 iulie pe Mohamed Morsi și ea reprimă dur orice manifestație a partizanilor fostului președinte islamist.


Comentează știrea

christian louboutin paris
28 februarie 2014
christian louboutin paris

christian louboutin bianca platform pump in merlot Stiri Actual : Egipt / O grupare inspirată din Al-Qaida revendică atentatele de la Cairo | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin paris http://valor.optimumdesign.com/images/christian-louboutin-bag.asp

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Ianuarie 2014
Stire din Actual : Atentat cu bombă la Cairo
Pagina a fost generata in 0.2829 secunde