Concurs Elev rămas fără auz, după ce a fost lovit de profesorul de sport

713

Articole de la același autor

Polițiștii din Medgidia au întocmit dosar penal pe numele unui profesor de sport din localitate, acuzat de loviri și alte violențe, după ce a bătut un elev în timpul orelor de curs.
Șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, profesorul Marian Sârbu, a declarat că fapta s-a petrecut în urmă cu aproximativ două săptămâni, la Școala Generală nr. 5, din Medgidia.
Din cercetări a reieșit că, în cursul zilei de 16 aprilie, în timpul unei ore de sport pe care o avea cu o clasă de a V-a, profesorul Vasile Geamă s-ar fi enervat din cauza unui elev indisciplinat și l-ar fi lovit pe acesta cu palma în cap și peste urechi.
Părinții băiatului, care au sesizat Inspectoratul Școlar Constanța, afirmă că, în urma incidentului, copilul are probleme cu auzul și a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.
Potrivit anchetatorilor, în cele din urmă, profesorul a recunoscut că l-a agresat pe copil, dar a negat că l-ar fi lovit în cap, spunând că doar l-ar fi împins, deoarece elevul Mihai Cristian, de 13 ani, ar fi fost indisciplinat și că i-a aplicat această corecție pentru că i-a tras unui alt coleg pantalonii în jos.
De partea cealaltă, părinții elevului i-au scos copilului un certificat medical din care reiese că, în urma loviturilor primite, băiatul a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale, iar miercuri au depus plângere la Poliție, fiind hotărâți să-l dea în judecată pe profesor.
Oamenii legii au întocmit dosar penal pe numele lui Vasile Geamă care este acuzat de loviri și alte violențe.
Pe de altă parte, reprezentanții școlii susțin că profesorul Vasile Geamă se pensionase în urmă cu aproximativ un an, dar se întorsese la școală ca suplinitor, iar în urma acestui scandal și-a prezentat demisia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7403 secunde