Epidemia de Coronavirus / Mii de medici militari, trimiși la noul spital din Wuhan

156
Epidemia de Coronavirus / Mii de medici militari, trimiși la noul spital din Wuhan - spital-1580643815.jpg

Articole recomandate

La noul spital construit în orașul Wuhan din cauza epidemiei cu coronavirus vor fi detașați peste o mie de medici militari.


Armata chineză va trimite 1.400 de cadre medicale ale forțelor armate pentru a trata pacienții la noul spital construit în orașul Wuhan, focarul epidemiei de coronavirus, a informat duminică agenția de presă chineză Xinhua, relatează Agerpres.


Începând de săptămâna viitoare, personal al Armatei de Eliberare a Poporului și universităților armatei și forțelor aeriene și navale va fi repartizat la Spitalul Huoshenshan, unde sunt internați pacienți infectați cu coronavirus, a precizat Xinhua.


De asemenea, la noul spital, cu o capacitate de 1.000 de paturi, au fost alocați experți în domeniul prevenirii și controlului epidemiilor, a menționat sursa citată.


Autoritățile chineze au anunțat duminică că numărul deceselor confirmate provocate de coronavirus în China a ajuns la 304 morți. Totodată, Filipine a anunțat duminică primul deces în afara Chinei a unei persoane infectate cu noul coronavirus.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1948 secunde