Este oficial. Avionul malaezian dispărut a fost găsit

168
1
Este oficial. Avionul malaezian dispărut a fost găsit - malaysiaairlinescrisis-1438843176.jpg
Mister dezlegat în cazul zborului Malaysia. Fragmentul de fuselaj aparține avionului malaysian Boeing 777, dispărut din martie 2014, anunță premierul Malaysiei, Najib Razak.


"Cu adâncă tristețe trebuie să anunț că o echipă internațională de experți a confirmat că fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion aparține Cursei aeriene MH370", a declarat premierul malaezian, Najib Razak, într-o conferință de presă organizată aseară, potrivit CNN.


"Acum avem dovada materială că avionul care efectua Cursa MH370 a sfârșit tragic în Oceanul Indian", a spus premierul Malaysiei.


Fragmentul de fuselaj, care are lungimea de doi metri și este parte a eleronului unei aripi, a fost găsit săptămâna trecută pe o plajă din zona Saint-André, pe Insula Réunion.






Comentează știrea

Mihaela
6 august 2015
Oferta exceptionala de facut bani!

Oferta exceptionala de facut bani! Avem o oferta speciala si noua: obtii rezultate imediat si castigi bani! Sistem cu totul performant si de incredere! Satisfactia celor care vor sa castige bani in timpul liber este garantata! Cereti acum mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5405 secunde