Constructorul-Cleopatra a promovat în Divizia Națională de rugby

Explozie de entuziasm în "Badea Cârțan"

757

Articole de la același autor

Performanță de excepție pentru Constructorul-Cleopatra. Team-ul constănțean a promovat în Divizia Națională și, după mulți ani, rugby-ul constănțean va avea două echipe în eșalonul de elită.

În ultima etapă a Diviziei A, formația antrenată de Cristian Brănescu și Marian Nache a obținut o victorie fără drept de apel, cu scorul de 74-7 (29-0), în deplasare, în fața celor de la Arsenal Chindia Târgoviște. Astfel, constănțenii au terminat campionatul pe locul întâi, cu un total de 73 de puncte, esaveraj
795 - 177, luând fața Metrorex-ului, locul doi, 70 p.
"Ne-am îndeplinit primul obiectiv, promovarea echipei de seniori, și vreau să îi felicit pe jucători și pe antrenori pentru această performanță. Sperăm să obținem o medalie, cât mai strălucitoare, și în campionatul juniorilor U19", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
Team-ul din Mamaia susține, duminică, de la ora 11.30, pe terenul din "Badea Cârțan", meciul din semifinalele Diviziei Naționale de juniori sub 19 ani, în compania LPS-ului Focșani. Formația învingătoare se va califica în marea finală de la București, în care adversar va fi, cel mai probabil, Metrorex.
"Îi invităm la stadion pe toți iubitorii rugby-ului. Suntem într-un duel aprig cu forțele din Capitală și avem nevoie de sprijinul constănțenilor. Le-am spus jucătorilor că aștept de la ei dăruire totală, luptă până la epuizare și să se califice în finală", a adăugat Chirondojan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7672 secunde