Forțat să lucreze zi de zi cu copilul de numai o lună, după ce mama sa moare imediat după naștere

213
Forțat să lucreze zi de zi cu copilul de numai o lună, după ce mama sa moare imediat după naștere - copil-1351273756.jpg
Acestea sunt imaginile triste ale unui indian care lucrează pedalând la ricșă zi de zi și care a fost forțat să își ia copilul nou-născut cu el la lucru, fiindcă nu are cui să îl lase în grijă.

Bablu Jatav, poartă bebelușul așezat într-o pânză înfașurată după gât, de când soția sa a murit la scurt timp după ce a acesta s-a născut. La vârsta de 38 de ani, este un tată devotat însă spune că este nevoit să lucreze cu copilul zi de zi, în orașul Bharatpur, fiindcă nu are rude care să-l ajute.

Bebelușul a avut câteva probleme de sănătate, fiind internat în spital cu septicemie, anemie și deshidratare severă. Însă, din fericire, acum este bine și este în curs de normalizare. ''Soția mea a murit la scurt timp după nașterea copilului'', povestește Jatav. ''Aveam 15 ani de căsătorie împreună și ne doream un copil, așa că am fost binecuvântați cu o fetiță, însă fericirea s-a stins repede în momentul când soția mea a murit imediat după naștere''.

După publicarea acestei povești, Jatav a primit câteva oferte de ajutor printre care și autoritațile indiene care îl vor ajuta pe devotatul tată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7698 secunde