Final într-un scandal sexual

Concurs Fosta profesoară de la "Spiru Haret", Aura Marilena Din, și amantul ei, gigolo Ali Ismail, s-au împăcat în instanță

2186

Articole de la același autor

Ieri, scandalul dintre fosta profesoară a Universității "Spiru Haret", Aura Marilena Din, și fostul ei amant, gigolo de profesie Ali Ismail, s-a încheiat amiabil în sala de judecată. Cu alte cuvinte, avocații celor doi au venit pregătiți, la Tribunalul Constanța, cu cereri de retragere ale apelurilor declarate împotriva sentinței emisă de Judecătoria Constanța. Prin aceasta, Ali Ismail fusese condamnat la trei luni de închisoare cu suspendare și la plata a 1.000 de lei - daune morale. Prin retragerea apelurilor, se înțelege că nimeni nu mai are nimic de obiectat vizavi de decizia Judecătoriei, care, astfel, va rămâne definitivă și irevocabilă.
Reamintim că, în vara lui 2005, scandalul dintre profesoara de la "Spiru Haret" și gigolo Ali Ismail a făcut deliciul presei, povestea lor apărând atât în ziarele de scandal, cât și la posturile naționale de televiziune.
La acel moment, Aura Marilena Din a depus o plângere penală la IPJ Constanța, prin care îl acuza pe tânărul Ali Ismail de șantaj. Potrivit femeii, tânărul i-ar fi fost amant o vreme îndelungată, dar a început să o șantajeze în momentul în care a vrut să pună capăt relației.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.676 secunde