Franța vrea sa introducă "săli de drogare" în marile orașe

308
1
Franța vrea sa introducă
Adunarea Națională a Franței a adoptat deja în comisii proiectul Legii Sănătății, care prevede deschiderea în toate marile orașe a unor "săli de drogare" sau "săli de injectare", locuri special create pentru ca toxicomanii să poată veni să-și facă injecția în bune condiții sanitare, scrie evz.ro.

"Singurul mijloc de a-i îngriji pe bolnavii dependenți de droguri este să-i însoțești și să-i îngrijești pe drumul greu al sevrajului și al abstinenței. Este o realitate medicală obiectivă, total opusă viziunii "igieniste" a ministrului Sănătății, Marisol Tourraine, care preferă să irosească banul public (pe care Statul nu-l are) ascunzând mizeria toxicomaniei în săli deschise 35 de ore pe săptămână" sustine intr-un interviu citat de evz.ro Yanick Moreau, deputat al Uniunii pentru o Mișcare Populară.

Comentează știrea

rodica
5 aprilie 2015
oferta anului, acum pentru toti!

Oferta anului, acum pentru toti! De ce veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru? Pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Pagina a fost generata in 0.4327 secunde