Gigi Becali, atac la Viktor Orban cu versuri din "Scrisoarea III" a lui Eminescu

166
Gigi Becali, atac la Viktor Orban cu versuri din

Articole de la același autor

George Becali l-a atacat dur pe premierul maghiar Viktor Orban, după declarațiile extrem de controversate făcute de acesta la Băile Tușnad, la tradiționala Universitate de vară Bálványos. Finanțatorul FCSB a amintit de finanțarea pe care o acordă Budapesta echipei de fotbal Sepsi Sfântu Gheorghe și a ajuns să recite, în hohote de râs, versuri din "Scrisoarea III, potrivit Realitatea.net


Într-o conferință de presă, Becali a afirmat că dacă Sepsi OSK va avea un parcurs foarte bun în campionat național, va investi din nou la FCSB.

"Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro. Şi îi dau în cap lui Sepsi OSK. (...) Nu permit, Sepsi OSK, vii şi iei campionatul în România. Sepsi OSK trebuie la coadă, pe-acolo să-l ţinem pe Orban. Ce vă promit este că nu o să-i permit lui Sepsi OSK să ridice prea mult capul”, a declarat Becali, în hohore de râs.

“Tot ce este în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman ţi-este, Viktor Orban”, a mai afirmat patronulu FCSB, râzând. “Cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui”, a adăugat Becali.

“Eu acum vreau să mă bat cu guvernul ungar. Ei să bage, eu să bag. Hai să vedem care-i mai tare, guvernul ungar sau eu. Îi invit la luptă. Sepsi OSK cu Viktor Orban şi eu cu FCSB. Hai să vedem care-i mai puternic. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban rusul”, a mai afirmat Becali.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3643 secunde