Grecia / Alexis Tsipras cere parlamentului să ratifice acordul cu creditorii până joi

72
1
Grecia / Alexis Tsipras cere parlamentului să ratifice acordul cu creditorii până joi - alexistsipras-1439311162.jpg

Articole recomandate

Prim-ministrul grec Alexis Tsipras a cerut parlamentului să se întrunească pentru a aproba până joi acordul cu creditorii internaționali privind al treilea program de asistență financiară de 85 de miliarde de euro, transmite Agerpres.ro.



Într-o scrisoare trimisă președintelui parlamentului, Tsipras afirmă că dorește ca proiectul de lege să fie înaintat acestui for în cursul serii de marți, pentru a putea fi apoi distribuit deputaților, discutat în comisia de resort miercuri și votat joi.

'Natura crucială a situației necesită întrunirea imediată a parlamentului pentru a continua aprobarea acordului și a permite plata primei tranșe', se arată în scrisoarea premierului, dată publicității pe site-ul guvernamental.

Atena dorește ca acordul tehnic convenit cu creditorii să fie ratificat de legislativ în timp util pentru a fi aprobat de miniștrii de finanțe din zona euro până vineri. Aceasta va permite Greciei să primească prima tranșă din împrumut până pe 20 august, când trebuie să achite o datorie de 3,2 miliarde de euro către BCE.



Comentează știrea

REGINA GOMEZ
28 octombrie 2017
ÎMPRUMUT

Buna, * Aveți finanțări proaste? * Căutați investiții sau împrumuturi personale? * Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile și a plăti datoriile? * Aveți nevoie de împrumut de afaceri fără stres și aprobare rapidă Nu căutați mai mult pentru că sunteți acum în locul potrivit. "REGINA FINANCE" este aici pentru a pune zâmbetul financiar pe fata ta, Contactați-ne prin e-mail la: ([email protected]). Noi oferim tot felul de împrumuturi inclusiv -Business Împrumuturi -Împrumuturi ipotecare -Imprumuturi personale - Credite pentru studenți   la o rată a dobânzii superlativă. Capitalul nostru este garantat și sigur, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut reputate, legitime și acreditate. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar. Contactați-ne prin e-mail la: ([email protected]).

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Actual : GUVERNUL GREC A FOST REMANIAT!
Miercuri, 08 Iulie 2015
Stire din Actual : Zi importantă pentru Grecia
Pagina a fost generata in 1.025 secunde