Groapa reparată în timp record în Japonia apare din nou

227
Groapa reparată în timp record în Japonia apare din nou - groapajaponia-1480341614.jpg

Articole recomandate

După ce în urmă cu două săptămâni presa internațională avea doar cuvinte de laudă la adresa japonezilor, care au reparat în timp record o groapă imensă apărută în asfalt, iată că lucrurile se schimbă de la o zi la alta. Craterul uriaș din mijlocul unei intersecții aglomerate din orașul Fukuoka, în sudul Japoniei, dă semne că se formează din nou. Mai exact, la începutul lunii, asfaltul s-a surpat mai întâi în două locuri, generând două gropi, apoi pământul a continuat să se surpe ore întregi, până când acestea s-au unit într-una singură.

Pe o suprafață de circa 20 de metri, pământul s-a surpat până la o adâncime de 15 metri, expunând țevi și chiar fundația clădirilor din jur. Acum, după ce strada a fost reparată în doar câteva zile, craterul dă semne că se formează din nou. CNN informează că pământul s-a lăsat deja cu șapte centimetri.

Oficialii japonezi au prezentat scuze pentru faptul că nu au avertizat că pământul s-ar putea lăsa din nou. Compania de transport din oraș a anunțat că este posibil ca pământul să se fi surpat din cauza lucrărilor de extindere a unei linii de metrou, din apropiere. CNN mai precizează că, uneori, craterele de acest fel se pot forma din nou. Anul trecut, o groapă uriașă formată sub casa unui bărbat din Florida a apărut în același loc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5242 secunde