Guvernul spaniol pregătește reducerea salariilor

459
1
Guvernul spaniol pregătește un nou pachet de măsuri de reducere a cheltuielilor publice, pentru a respecta ținta de deficit pentru 2012 - 5,3% din PIB, potrivit acordului cu Bruxellesul. Reuters dezvăluie că, potrivit unor surse din cadrul executivului de la Madrid, este vorba de economii totale de cel mult 30 de miliarde de euro, care includ tăieri din salariile funcționarilor publici, înghețarea pensiilor, reducerea indemnizațiilor de șomaj sau închiderea de posturi publice de televiziune.

"Nu este vorba de nicio decizie luată. Sunt doar calcule tehnice, cât s-ar putea economisi, când s-ar putea încasa. Însă poate fi o parte, totul, sau nimic", citează Reuters o sursă apropiată executivului.

Comentează știrea

Tila
6 iulie 2012
Reducerea cheltuielilor bugetare

Spania " reducerea cheltuielilor bugetare prin reducerea salariilor bugetarilor si inghetarea pensiilor " . Noi asta am " fumat-o " .ca o solutie RATIONALA. Se aude USL ? Cand nu ai bani cum faci : reduci cheltuielile . Dar desigur trebuie reduse in PRIMUL RAND cheltuielile institutiilor statului : reducerea cheltuielior pentru transport , delegatii , combustibil , energie , achizitii , PERSONAL !!!! , ( Parlament UNICAMERAL CU 300 PARLAMENTARI ) , etc.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1892 secunde