Hackeri publică detalii personale ale unor oficiali din armată și spionaj

558
Un grup de hackeri, aparent din rețeaua Anonymous, au publicat mii de adrese de email și parole din Marea Britanie și SUA, printre care cele ale unor oficiali din Ministerul Apărării, serviciile de informații și poliție, precum și ale unor politicieni și consilieri NATO. În baza de date privată se află detalii aparținând unui număr de 221 de oficiali militari britanici și 242 de oficiali NATO. Și membrii ai administrației guverna-mentale britanice au fost expuși, relatează Daily Telegraph.

În cazul Statelor Unite, au fost publicate 19.000 de adrese de email din armată. De asemenea, au fost divulgate datele personale ale fostului vicepreședinte Dan Quayle și ale fostului secretar de stat Henry Kissinger.

Hackerii au reușit de Crăciun să obțină acces la conturi de pe serverele Stratfor, un centru de consultanță din Texas, care este specializat în afaceri externe și chestiuni de securitate. În total, numărul victimelor se ridică la circa 850.000 de persoane care s-au înscris pe site-ul Stratfor.

În cazul a circa 75.000 de mem-brii plătitori, hackerii au publicat și detalii despre cărțile de credit, precum și adrese.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Ianuarie 2012
Stire din Economie : SUA - 1,6 milioane  job-uri noi
Pagina a fost generata in 0.6844 secunde