Hillary Clinton, într-un ultim turneu mondial virtual

1048
1
Hillary Clinton, într-un ultim turneu mondial virtual - hhhh-1359584449.jpg
Secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton, a oferit, ieri, un ultim tur al lumii, virtual, răspunzând televiziunilor străine în cadrul unei conferințe pe internet, dar a rămas evazivă cu privire la alegerile prezidențiale din 2016, informează AFP. 


Acest eveniment mediatic face parte dintr-o serie de conferințe, întrevederi cu presa americană și ceremonii de adio programate în această săptămână pentru Hillary Clinton, care urmează să părăsească vineri departamentul de Stat și să-i predea ștafeta lui John Kerry.

Responsabilul american a fost intervievat timp de peste o oră de ziariști și studenți străini reuniți printr-o legătură efectuată prin satelit de către Departamentul de Stat al SUA și televiziunea australiană ABC.

Canalele libanez MBC, japonez NHK, indian NDTV, columbian NTN24, nigerian Channels TV și britanic BBC s-au succedat în întrebările adresate de internauți pe Twitter secretarului de stat Hillary Clinton, care a vorbit despre procesul de pace în Orientul Mijlociu, tero-rismul islamist în Africa de Nord, amenințarea nord-coreeană, dosarul nuclear iranian, Japonia, India, Antarctica sau Columbia. 


Comentează știrea

admirator
31 ianuarie 2013
multumiri, Hillary!

sanatate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5314 secunde