Informația zilei despre trupa Guns N' Roses

179
1
Informația zilei despre trupa Guns N' Roses - gunsnroses-1451640474.jpg
Guns N' Roses, celebrul grup american hard rock, ar urma să se refacă pentru ediția din 2016 a faimosului Festival californian Coachella, potrivit revistei muzicale Billboard, preluate de 7sur7.be.


La concert ar participa solistul Axl Rose și chitaristul Slash, care ar fi alături pe scenă prima oară de la sfârșitul turneului "Use Your Illusion" din 1993. Celebrii rockeri din Los Angeles au continuat să dea concerte de atunci, dar fără Slash, care a spus că îi este greu să lucreze cu carismaticul cântăreț.

La Coachella, festival organizat în deșertul californian, la 200 de kilometri de Los Angeles, grupul ar urma să susțină două concerte, în două weekend-uri din luna aprilie.

Guns N' Roses este unul din grupurile care au vândut cele mai multe discuri din istoria muzicii, deși perioada lor de glorie a fost relativ scurtă, încheie 7sur7.be, citat de Agerpres.


Comentează știrea

Cosmin
1 ianuarie 2016
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: cosminstoica2015@yahoo.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1582 secunde