Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit, după doi ani de relație

126
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit, după doi ani de relație - jenniferlopez537ialexrodriguez-1552214532.jpg

Articole recomandate

Cântăreața Jennifer Lopez și iubitul ei, Alex Rodriguez, fost jucător profesionist de baseball, s-au logodit în timpul unei vacanțe în Bahamas, după cum au anunțat chiar cei doi pe contul de Instagram, potrivit hotnews.ro.


"A spus da", a scris Alex Rodriguez, în vârstă de 43 de ani, pe Instagram, mesaj căruia i-a atașat o poză cu diamantul impresionant primit de Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani. 


Ulterior, cântăreața a distibuit și ea postarea, căruia i-a alăturat opt emoticonuri în formă de inimă neagră. 


Cuplul a aniversat doi ani de relație pe 3 februarie, potrivit revistei People. 


Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori. Prima dată cu ospătarul cubanez Ojani Noa, apoi cu dansatorul Chris Judd, ambele căsătorii durând un an, și apoi cu cântărețul Marc Anthony, cu care a stat căsătorită timp de șapte ani. 


Cântăreața americană a avut relații și cu alți doi bărbați celebri, respectiv rapperul P. Diddy și actorul Ben Affleck. Jennifer Lopez, în vârstă de 49 de ani, s-a lansat inițial ca actriță, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. 


După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista", "Plan de rezervă" și "Pregătește-te, că vine!". 


Și-a lansat albumul muzical de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat și în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar și cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 80 de milioane de exemplare. Jennifer Lopez este și o femeie de afaceri cu un simț antreprenorial dezvoltat, artista lansându-și propria companie de producție, o linie vestimentară și o gamă de parfumuri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8873 secunde