Concurs Julio Iglesias nu mai vine la Constanța

751

Articole de la același autor

Dezamăgire maximă pentru fanii celui mai îndrăgit cântăreț latino. Concertul lui Julio Iglesias de la Constanța, programat sâmbătă, 19 iulie, a fost amânat sine die. Motivul îl constituie defectarea echipamentului tehnic, de peste 1 milion de euro (și 3 tone), din cauza neprotejării corespunzătoare împotriva ploilor abundente căzute la cele două concerte anterioare, de la Cluj Napoca și Iași.
Echipamentul, foarte greu de găsit în Europa, a fost fabricat în America și de aceea revizuirea sa tehnică va trebui efectuată în țara de origine, conform declarației asistent manager Iosif Gheorghiu, Asociația culturală de teatru, muzică și film "Dracula".
Probabil că mulți se întreabă de ce nu a susținut totuși spectacolul cu un alt echipament tehnic, că doar și noi, românii, om mai avea ceva? Cântărețul a fost foarte categoric, din cauza deloc elogioaselor cronici înregistrate anul trecut, când spectatorii au fluierat și au cerut banii pe bilete datorită proastei sonorizări.
Ieri dimineață, Julio a părăsit România, urmând ca despre un viitor concert la Constanța să aflăm după ce își va consulta agenda "de lucru", de pe care a fost șters și concertul din 22 iulie, de la Helsinki.
Toți cei care și-au procurat bilete pentru concertul ce urma să aibă loc la Poarta 1 Port Constanța - și care nu mai au răbdare să afle data la care va fi amânat - le pot returna, urmând să le fie restituită contravaloarea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8538 secunde