La 19 ani, o tânără din Vrancea se luptă pentru viață

188
La 19 ani, o tânără din Vrancea se luptă pentru viață - elena-1637493347.jpg

Articole de la același autor

La vârsta la care cei mai mulți tineri își fac planuri pentru viață, Elena se luptă cu o boală cruntă. Are doar 19 ani și a primit recent diagnosticul. În câteva luni, afecțiunea despre care nici nu știa că suferă s-a agravat atât de mult, încât tânăra din Vrancea nu a mai putut merge. Acum, Elena luptă zi de zi pentru a-și recăpăta mobilitatea. Tratamentul este însă scump, iar fără ședințele de recuperare, boala se poate agrava.


Elena a aflat de boala ei recent. Se întorcea de la Facultatea de Arte din București când o durere cruntă a doborât-o la pământ. Fata era în Gara de Nord și voia să vină la părinți, în Focșani, însă cu greu a ajuns acasă.

Potrivit Realitatea.net Elena a primit un diagnostic crunt de la medici. Ca din senin, "boala cu o mie de fețe", așa cum mai este numită scleroza multiplă, pusese stăpânire pe trupul ei. De atunci, adolescenta se află e într-o luptă continuă.

Analize, terapii și recuperări care depășesc posibilitățile financiare ale părinților l-au determinat pe tatăl fetei să plece la muncă în străinătate.

Elena este inclusă în programul național al celor cu scleroză și încadrată în grad grav de handicap. 







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Noiembrie 2014
Stire din Actual : UCRAINA SE PREGĂTEȘE DE LUPTĂ
Pagina a fost generata in 0.7456 secunde