LONDRA, LOVITĂ DE TREI ATACURI TERORISTE / Prima imagine cu suspecții împușcați de poliție. Aveau canistre pe ei

135
LONDRA, LOVITĂ DE TREI ATACURI TERORISTE / Prima imagine cu suspecții împușcați de poliție. Aveau canistre pe ei - ataclondrasuspect32730800-1496553057.jpg

Articole recomandate

Într-o imagine surprinsă de un fotograf se văd doi bărbați culcați la pământ. Unul dintre ei avea canistre legate de corp, care ulterior s-a dovedit că erau goale. Cei doi ar fi avut legătură cu atacul din centrul Londrei.

Citește și ATENTAT TERORIST LA LONDRA / Șase morți, 30 de răniți în trei atacuri succesive



Unul dintre bărbații împușcați avea canistre lipite de trup, însă poliția a anunțat, mai târziu, că acestea nu conțineau material exploziv. Fotograful susține că cei doi, alături de un al treilea bărbat care a reușit să fugă, ar fi încercat să atace mai multe persoane de pe stradă, dar au fost imediat împușcați de polițiști. Nu se știe dacă cei surprinși în imagine sunt cei care au coborât din furgonetă și au înjunghiat trecătorii. Fotografia a fost realizată în zona Borough Market, potrivit The Independent.

O furgonetă a virat printre pietoni sâmbătă seara, pe Podul Londrei, și a lovit mai mulți oameni, au declarat martori oculari televiziunii BBC, preluate de Reuters. Trei oameni au coborât apoi din mașină și au început să înjunghie persoane aflate în apropiere. Mai multe incidente au fost anunțate în alte zone ale oașului, iar în cel puțin un caz s-au auzit focuri de armă. Presa britanică raportează deocamdată cel puțin doi morți și mulți răniți și spune că trei suspecți sunt căutați de poliție în cazul atacurilor suspectate a fi de natură teroristă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1708 secunde