Lovitură pentru imigranții români din Marea Britanie

370
1
Lovitură pentru imigranții români din Marea Britanie - mareabritaniebaza94332600-1360671085.jpg
Imigranții din România și Bulgaria, care ar urma să vină în Marea Britanie pentru a profita de asistența socială odată cu ridicarea restricțiilor de a munci, vor primi beneficii minime, în conformitate cu legislația Uniunii Europene, au promis miniștri britanici. Ministrul imigrației, Mark Harper, a insistat luni că guvernul britanic se va asigura că țara nu mai este "generozitatea întruchipată'' pentru "turiștii asistenței" în 2014, scrie marți publicația Express. 


"Vrem să ne asigurăm ca, atunci când oamenii examinează accesul la beneficiile și serviciile noastre publice, nimeni să nu mai creadă că suntem generozitatea întruchipată în această țară. De aceea, guvernul ia măsuri pentru a garanta că nu se va întâmpla așa. Vrem să ne asigurăm că oferim ce avem nevoie în baza tratatelor, dar nu mai mult'', a declarat Harper. 


Acesta a mai precizat: ''Dacă credem că se va abuza de dreptul la libera circulație, vom continua să lucrăm cu partenerii noștri europeni pentru a elimina acest abuz și cred că este ceea ce oamenii din această țară vor să vadă", transmite realitatea.net.


Amintim că Guvernul a refuzat în repetate rânduri să spună câți români și bulgari ar urma să vină în Marea Britanie după 2014, relevă Express. Daily Mail notează în acest sens că miniștrii au păstrat în continuare discreția asupra acestui subiect. Ministrul imigrației i-a ignorat pe parlamentarii care i-au cerut să dezvăluie cifrele, spunând că nu vrea să sperie oamenii. 


Comentează știrea

HMHPkGJafN
31 iulie 2014
aHSzIziCftyjqtzjd

ejr5aI agiwunyfcwos, [url=http://gmzqblmytxiw.com/]gmzqblmytxiw[/url], [link=http://vpmrwxkqmyhk.com/]vpmrwxkqmyhk[/link], http://eevlvgkfcjfj.com/

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Octombrie 2012
Stire din Cetățenești : Bătaie pe… locul mortului!
Pagina a fost generata in 0.2154 secunde