MĂCEL ÎN Turcia: 27 de morți și 100 de răniți, într-un atentat sinucigaș

117
1
MĂCEL ÎN Turcia: 27 de morți și 100 de răniți, într-un atentat sinucigaș - 646x404-1437391039.jpg

Articole recomandate

Douăzeci și șapte de persoane au fost ucise și în jur de 100 rănite în puternica explozie produsă într-un centru cultural din orașul turc Suruc, în apropierea graniței cu Siria, însă numărul victimelor ar putea crește, a anunțat Ministerul de Interne, transmit Reuters și Anadolu.



Ministerul a făcut apel la calm după 'atacul terorist care a lovit unitatea și integritatea țării'. Potrivit Anadolu, vicepremierul Numan Kurtulmus, ministrul de interne Sebahattin Ozturk și ministrul muncii Faruk Celik se îndreaptă spre Suruc. Suruc se află în sud-estul Turciei, la circa 10 km de orașul sirian Kobani. Televiziunile au prezentat imagini cu cadavre întinse sub copaci în grădina centrului cultural.


Comentează știrea

ismail / brussel
20 iulie 2015
tariile mulsumane antrebarea altor religii !!!

Pe acest glob ori ce religie are o istorie sunt multe de comentat an secolul 21 religia mulsumana nu trebuie condamnata si gruprarea islamista --jihadisti -- trebui la zid cu familia si omratii sa nu se anmulteasca si rasa de pe fata pamantului altfel ne va plange dumnezeu allah , jihadisti sunt cu razboiul vor stapanirea pe tot globul .masoni conduce lumea si banul . 2 religi a omeniri mitraliera si banu ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3346 secunde