Marea împăcare! Erdogan îi prezintă scuze lui Vladimir Putin

244
1
Marea împăcare! Erdogan îi prezintă scuze lui Vladimir Putin - erdogansiputin-1467113474.jpg

Articole recomandate

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anunțat că președintele turc Reccep Tayyip Erdogan și-a exprimat regretul în legătură cu doborârea avionului rusesc de luptă Su-24, în noiembrie 2015.

Vladimir Putin a primit o scrisoare de la omologul său turc, Reccep Tayyip Erdogan, în care acesta se declară gata să soluționeze criza bilaterală survenită în urma incidentului din toamna trecută.

Peskov, citat de SputnikNews, a declarat: "Președintele Putin a primit o scrisoare de la președintele Erdogan, prin care liderul turc își exprimă interesul în rezolvarea situației din jurul doborârii avionului rusesc". Erdogan arăta în scrisoare că "Turcia este alături de familie în suferința pricinuită de moartea pilotului de pe avionul Su-24 doborât" pe care "o vede ca pe propria sa suferință", a declarat Peskov.

Turcia s-a declarat gata să ia toate măsurile necesare "pentru a ușura durerea și gravitatea pierderii" suferite de familia pilotului decedat.

Peskov a mai afirmat că, în scrisoare, Erdogan arată că "Rusia a fost dintotdeauna un partener strategic și un prieten". De asemenea, Erdogan arată: "Nu am intenționat să doborâm avionul Federației Ruse". 

Comentează știrea

costica
30 iunie 2016
opinie

O afacere profitabila pentru toti! Cum ar fi daca ai avea o afacere a ta, puternica si profitabila? Noi iti oferim un sistem recomandat de catre cei mai mari experti, gata sa-ti aduca si tie castigurile pe care ti le doresti. Solicita chiar acum mai multe informatii, la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7346 secunde