Marea Neagră fierbe! "Avion secret" american, interceptat

1420
Marea Neagră fierbe!

Articole recomandate

Un avion rusesc Sukhoi Su-27 a interceptat vineri un "avion secret" al armatei SUA care s-a apropiat deasupra Mării Negre de granița Rusiei.

Ministrul Apărării de la Moscova a declarat vineri că avionul american US P-8A Poseidon a fost escortat de la distanță, potrivit Press TV.

Potrivit sursei citate, echipajul rusesc de la bordul Su-27 a forțat aparatul american să își schimbe "imediat" direcția zborului și să se îndepărteze de teritoriul Rusiei.

Urmând exemplul NATO, Rusia a început manevre militare în Marea Neagră, care se vor încheia cu lansări de rachete și cu foc de artilerie, informează Sputnik.md.

rmata rusă a început manevrele militare planificate în Marea Neagră, unde au loc exerciții NATO denumite Sea Breeze, a anunțat serviciul de presă al Flotei Mării Negre.

În exercițiile armatei ruse sunt implicate aproximativ 12 nave, printre care navele amfibie Azov și Cesar Kounikov, lansatoarele mici Orekhovo-Zouevo și Mirage și lansatoarele de rachete Ivanovets, Naberejni Tchelni și R-60.

Exercițiile militare comune Ucraina-SUA se desfășoară în perioada 1-12 iulie în Marea Neagră. În acestea sunt implicate aproximativ 30 de nave, 30 de aeronave și peste 900 de militari din țările NATO, precum și din cele aliate lor, precum Emiratele Arabe Unite, Suedia, Moldova și Georgia. Ministerul rus de Externe a descris exercițiile drept o încercare de a destabiliza situația în regiune, scrie realitatea.net 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.985 secunde