Mărturii zguduitoare! Mama fetiței ucise de îngrijitoarea de la grădiniță vrea să stea față în față cu criminala

16994
Mărturii zguduitoare! Mama fetiței ucise de îngrijitoarea de la grădiniță vrea să stea față în față cu criminala - fetitaucisayasmin-1528525014.jpg
Dorina Vintea, mama fetiței de un an și două luni din Republica Moldova care a fost ucisă de îngrijitoarea de la grădiniță, face mărturisiri dureroase. Totul s-a întâmplat în Israel, în urmă cu câteva zile, atunci când viața lor s-a schimbat radical.


Dorina Vintea vrea să o întâlnească față în față pe criminală. O anchetă este în desfășurare, iar îngrijitoarea de la grădiniță urmează să își primescă pedeapsa pentru crima oribilă pe care a săvârșit-o, scrie spynews.ro


"Vreau să privesc în ochi acest monstru care a ridicat mâna asupra copilului. Nici până acum nu pot să cred că cruzimea cuiva ne-a despărțit de fiica noastră. Și cel mai groaznic este că acest lucru se putea nu doar cu Yasmine, dar cu oricare alt copil!", a spus Dorina Vintea, potrivit publika.md.

Îngrijitoarea care a ucis-o pe fetiță prin asfixiere este o cetățeană ucraineană, în vârstă de 23 de ani. Ea se află în arest acum, iar directoarea grădiniței și doi educatori au fost și ei arestați. 


Yasmin, fetița în vârstă de un an și două luni a fost omorâtă pe data de 16 mai, scrie observator.tv. Aceasta a fost asfixiată de îngrijitoare din motive momentan necunoscute. "Nici nu merită a-i spune doamnă, cu toate că e mamă a 2 copii, are copil de 4 ani și unul de un anișor care era într-o grupă cu Yasminelu, se jucau împreună", a declarat Svetlana Vintea, bunica victimei.

Inițial s-a crezut că fetița a murit din cauze naturale, însă dupăc e au fost verificate imaginile de pe camerele de supraveghere, anchetatorii au trăit un șoc.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0524 secunde