Masacru în Serbia, 13 persoane ucise de un dement

161
Un bărbat înarmat, în vârstă de 60 de ani, a ucis, ieri, 13 persoane, dintre care și un copil, și a rănit alte trei, într-un sat în apropiere de Belgrad, capitala Serbiei, relatează mass-media locale, citând o sursă din cadrul poliției. Atacul a avut loc între orele 05:00 și 05:30, în satul Velika Ivanca, la 50 de km sud de Belgrad.

Potrivit AP, purtătoarea de cuvânt a spitalului de urgență din Belgrad, Nada Macura, a spus că atacatorul a folosit o armă cu care a ucis șase bărbați, șase femei și un copil de doi ani.

Potrivit ziarului Blic, Ljubica Bogdanovic l-a ucis mai întâi pe fiul său și a tras în soție, apoi a plecat prin sat, intrând din casă în casă și trăgând în rude și vecini. La sfârșit, a încercat să se sinucidă. Nici atacatorul și nici soția sa nu au murit, însă ei sunt grav răniți.

Milorad Veljovic, șeful poliției, a declarat că 12 persoane au decedat pe loc, iar o altă persoană a murit la spital. Veljoviæ a mai spus că atacatorul a intrat în cinci case. Motivele atacului nu sunt pentru moment cunoscute. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2012
Stire din Actual : Mărturii șocante din "școala groazei"
Pagina a fost generata in 0.1857 secunde