Concurs Măsurile pentru Summit au creat ambuteiaje în trafic

496

Articole de la același autor

Autoritățile constănțene fac ultimele pregătiri pentru vizita președintelui american, George W. Bush, care se va întâlni cu Traian Băsescu, la începutul lunii aprilie, într-o vilă din stațiunea Neptun, constănțenii simțind din plin acest lucru.
Ieri, pe mai multe artere importante din oraș circulația a fost, pur și simplu, paralizată, aproximativ două ore, din cauza numeroaselor efective de polițiști și SRI-iști care verificau canalizările din oraș și supravegheau sudarea lor, pentru a fi siguri că nu există dispozitive explozive.
Mii de șoferi au înjurat printre dinți, ambuteiajele create în trafic, iar persoanele care circulau cu mijloacele de transport în comun au luat-o, în cele din urmă, la pas pentru a ajunge acolo unde aveau treabă.
În ceea ce privește traseul pe care-l va parcurge coloana oficială, adjunctul șefului IPJ Constanța, comisarul Dorin Colidiuc, a declarat ieri că au fost stabilite trei trasee de deplasare ale președintelui american, de la intrarea în municipiul Constanța și până la ieșirea din oraș.
În consecință, drumul pe care va circula coloana oficială de la Aeroportul "Mihail Kogălniceanu" până în stațiunea Neptun va fi ales de americani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5345 secunde