Mesaje de încurajare și de susținere pentru Kate, după ce a anunțat că se tratează de cancer

185
Mesaje de încurajare și de susținere pentru Kate, după ce a anunțat că se tratează de cancer - kate-1711208808.jpg

Articole de la același autor

Kate, în vârstă de 42 de ani, soția prințului William, a fost spitalizată două săptămâni în ianuarie pentru o intervenţie chirurgicală şi o afecțiune care nu a fost specificată. E a explicat că teste ulterioare au indicat prezența cancerului și au avut nevoie de timp, ea și William, să le explice celor trei copii situația într-un mod potrivit. Lideri din întreaga lume și mii de oameni i-au transmis mesaje de încurajare și au salutat curajul prințesei de Wales, scrie tvr.info

Mesaje de încurajare au venit și de la Casa Albă. ”Ești curajoasă și te iubim” a scris pe rețeaua X Jill Biden, soția președintelui.

Emmanuel Macron, președintele Franței i-a urat prinţesei restabilire completă’. ”Forţa şi rezistenţa voastră ne inspiră pe toţi„, a scris el pe reţeaua X.

Un mesaj similar a venit și din partea premierul Canadei, Justin Trudeau.

Fratele lui Kate a postat un mesaj emoționant: ”De-a lungul anilor, am urcat împreună mulți munți. Ca familie, îl vom urca și pe acesta , alături de tine”.

Erin Hill senior editor, revista People: ”Atunci când ești supus unui tratament, cum ar fi chimioterapia, sistemul tău imunitar este scăzut. Ar fi important pentru ea să nu iasă în public, în preajma multor oameni. Cu siguranță nu o vom vedea un timp. Acum, dacă decide să posteze fotografii sau un alt mesaj video, rămâne de văzut. Mă îndoiesc.”

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.9794 secunde