Mesajul trupei Zdob şi Zdub, după finala Eurovision: "Referitor la voturile juriului a intervenit EBU. Le-a anulat"

318
Mesajul trupei Zdob şi Zdub, după finala Eurovision:

Articole de la același autor

Zdob şi Zdub, reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2022, a transmis un mesaj de mulțumire fanilor și a felicitat echipele României și Ucrainei. De asemenea, ei au transmis internauților nemulțumiți de punctajul obținut că voturile unor jurii naţionale au fost anulate de Uniunea Europeană de Radio și Televiziune (EBU).


„Referitor la voturile juriului a intervenit EBU. Le-a anulat. Căutati în internet declaraţia EBU. Voturile din 6 ţări au fost anulte”, au scris artiștii pe pagina de Facebook.

„Locul 7!!!! Locul 2 la televoting. Mulţumim!!!! Thank youuuu! Peace, Love, Folklore and Rock’n’Roll! Ukraine, Romania, felicitări!!! Europa, felicitari! Drag public, MULŢUMIM!”, au transmis membrii Zdob și Zdub.

Potrivit Digi24 organizatorul Eurovision 2022 a anunțat că a decis să elimine notele oferite de juriile din șase țări din cauza unor nereguli. Printre juriile descalificate se număra și juriul din România, alături de cele din Georgia, Azerbaidjan, Polonia, San Marino și Muntenegru.

TVR acuză organizatorul Eurovision că a modificat rezultatul votului dat de juriul românesc, oferind punctaje diferite concurenților din finală. Potrivit unui comunicat transmis de TVR, juriul românesc acordase punctaj maxim echipei care a reprezentat Republica Moldova, însă EBU ar fi decis să acorde punctele Ucrainei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : Concert "Zdob și Zdub", în Club Doors
Luni, 10 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Se apropie "Out of doors fest"
Pagina a fost generata in 0.5432 secunde