Fetele care lucrau în studiourile de videochat ale fraților Tate erau marcate prin tatuaje cu numele ”stăpânilor”

8360
Fetele care lucrau în studiourile de videochat ale fraților Tate erau marcate prin tatuaje cu numele ”stăpânilor” - tate-1649769195.jpg
Anchetatorii au descins în vila din Pipera a fraților Tristan și Andrew Tate, pentru a salva o femeie din Statele Unite care ar fi fost ținută captivă de cei doi.


Britanicii aveau, în realitate, mai multe fete care făceau videochat pentru ei. Dintre acestea, o parte erau tatuate pe brațe cu mesajul în limba engleză ”Owned by Tate” (”Aparțin lui Tate”), informează surse Antena 3.

Frații Tristan și Andrew Tate erau cunoscuți pentru luxul în care trăiau și se pare că ascundeau, într-un imobil închiriat în apropierea vilei lor din Pipera, mai multe studiouri de videochat.

Într-o locație închiriată la aproximativ 500 de metri de adresa la care locuiesc care arată ca o adevărată fortăreață, au fost descoperite patru fete, între care trei românce și una din SUA.


Cele două românce aveau tautat, pe brațul stâng, mesajul ”Owned by Tate”

Româncele care purtau tatuajul ar fi fost reticente în fața polițiștilor și le-ar fi luat apărarea celor doi ”stăpâni”, în timp a treia româncă și colega ei din SUA au spus că erau ținute împotriva voinței lor.

Americanca Emma Aida Gabbey, în vârstă de 21 ani, ar fi declarat că a fost abordată pe Facebook de Tristan Tate, care a reușit s-o convingă că este îndrăgostit de ea și a chemat-o în România.

Ajunsă în vila din Pipera a noul ei iubit, Emma Aida Gabbey a realizat că tocmai a fost victima unei înșelăciuni, în condițiile în care a primit imediat o cameră în imobilul închiriat pentru videochat.

În același timp, Tristan Tate ar fi anunțat-o că, dacă pleacă, o va găsi oriunde se va ascunde și îi va face rău.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1015 secunde