Militarii americani vor călători, în curând, precum în Războiul Stelelor. Armata testează un vehicul demn de filmele SF

282
Militarii americani vor călători, în curând, precum în Războiul Stelelor. Armata testează un vehicul demn de filmele SF - militariiamericani-1473077984.jpg

Articole recomandate

Soldații americani ar putea călători în curând cu un vehicul precum în filmele științifico-fantastice. Se numește hoverbike, este ca o "motocicletă zburătoare" și va transporta militarii și echipamentele pe câmpul de luptă.

Hoverbike-ul va deveni un vehicul tactic de recunoaștere, scrie și publicația Daily Mail. Este conceput și realizat de firma britanică Malloy Aeronauticsm, la sediul din Noua Zeelandă.

Vehiculul pare desprins din Războiul Stelelor. Departamentul Apărării din SUA a făcut o demonstrație cu un prototip al acestui vehicul, cu formă de patrulater, care a primit numele de Joint Tactical Aerial Resupply Vehicle (JTARV). Firma Malloy Aeronautics lucrează cu americanii pentru a dezvolta această mașinărie, care ar putea transporta trupele în războaie sau ar putea transporta logistică.

Cel mai recent prototip a fost prezentat de oficialii Laboratorului de Cercetare al Armatei Americane pentru directorul Programului de Inovare, general major Jim Richardson, un comandant al aviației și pilot de elicopetere de atac.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5914 secunde