Student american, răpit de 12 ani și dus în Coreea de Nord pentru a-l învăța engleză pe Kim Jong-un

426
1
Student american, răpit de 12 ani  și dus în Coreea de Nord pentru  a-l învăța engleză pe Kim Jong-un - studentamericanrapit-1472820865.jpg

Articole recomandate

Un fost student american care a disparut în China în 2004, și despre care se presupunea că este mort, a fost răpit și dus în Coreea de Nord, unde a fost meditator de limba engleză pentru Kim Jong-un, scrie presa japoneză, citată de The Telegraph.

David Sneddon, care avea 24 de ani când a dispărut, s-ar putea să trăiască în Phenian împreună cu o soție și cu doi copii, afirmă Uniunea Familiilor celor Răpiți din Coreea de Sud.

Guvernul chinez considerase că Sneddon a murit când explora un canion din provincia Yunnan, din sudul Chinei, dar trupul său nu a fost găsit niciodată.

Potrivit unui articol de pe Yahoo Japan, acum există motive să se creadă că a fost răpit de Coreea de Nord și dus în capitala Phenian.

Choi Sung-yong, președintele Uniunii Familiilor celor Răpiți, afirmă că surse din Coreea de Nord susțin ca Sneddon este acum căsătorit cu o nord-coreeancă, cu care are doi copii.

Sursele afirmă că Sneddon lucrează ca profesor și că ar fi putut fi meditatorul personal de engleză al lui Kim Jong-un.

Fostul misionar mormon și student la Universitatea Brigham Young vorbea fluent coreeană și studia limba mandarină în China.

"Veștile nu mă surprind deloc", a spus mama sa pentru Desert News Utah. "Am știut în inimile noastre că este în viață, așa că am luptat în continuare", a adaugat ea.

Comentează știrea

costica
3 septembrie 2016
opinie

100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6406 secunde