Panică internațională. Coreea de Nord amenință cu un atac nuclear

314
2
Panică internațională. Coreea de Nord amenință cu un atac nuclear - atacnuclearcoreeadenord-1471872732.jpg

Articole recomandate

Lumea poate intra sub zodia războiului atomic, dacă liderii unei țări care deține armament nuclear, decid să apese butonul ce declan-șează rachetele apocaliptice.

Conform Agerpres, la acest scenariu s-a ajuns în urma exercițiilor comune pe care zeci de mii de militari sud-coreeni și americani le-au început, luni, simulând riposta împotriva unui atac nord-coreean.

Reacția liderilor de la Phenian a venit imediat, iar Kim Jong-un a amenințat că în orice moment este posibilă o lovitură nucleară preventivă. În aceste condiții, liderii statului sud-coreean au transmis că armata țării este în stare de alertă și va riposta viguros la orice acțiune ostilă.

"Unitățile postate la frontieră sunt complet pregătite să lanseze lovituri preventive de represalii împotriva tuturor forțelor ofensive inamice implicate. Sursa acestei provocări va fi transformată într-o grămadă de cenușă de o lovitură preventivă nucleară în stil coreean", au declarat reprezentanții armatei conduse de nebunul planetei, Kim Jong-un.

Cu toate că aceste mesaje nu reprezintă o noutate în relațiile dintre cele două țări, experții militari consideră că riscul unei erori este mai ridicat din cauza închiderii în ultimele luni a tuturor canalelor de comunicare intercoreene.

Situația este și mai complicată pentru Kim Jong-un, mai ales că diplomatul Thae Yong-Ho, aflat la post în Londra, a dezertat și reprezintă una dintre cele mai mari "capturi" pentru Coreea de Sud. Ho aparține "elitei" diplomației nord-coreene și va fi o sursă de informații despre actuala conducere nord-coreeană, scrie evz.ro

Comentează știrea

Fane
23 august 2016
Un popor ciufut,coreenii astia

Ca mentalitati,ca structuri psihice, cei din nord nu sunt deosebiti de coreenii din sud. Daca ar pleca americanii,astia s-ar incaiera imediat. In Mangalia se afla coreeni din sud,adica chipurile din aia mai evoluati la bibilica,mai democrati. Pe naiba evoluati,au un comportament de stafide comuniste,sunt rai pana in ADN si se muleaza perfect cu sefimea cu mental rudimentar romanesc.

Murphy
23 august 2016
Atentie la acest cap patrat !

Mare atentie la acest mare cap patrat, are mekla lui Hitler si gandeste la fel ca el. Este tuns ca si Satana si gandeste ca si Satana. Pai el nu se gandeste ca la prima lui racheta nucleara ai vine parandaratul din toate statele detinatoare de arme nucleare ? Opriti nebunul domnule Obama, asa cum l-ati oprit si pe Ben Laden, altfel nu merge, el reprezinta pericolul planetar si universal, cu Universul si cu Dumnezeu nu te poti juca. Si apoi sa nu uitam ca suntem supravegheati din spatiul cosmic de extraterestrii care intervin imediat ce vad ca ceva este in neregula, deci, nene KimJong Un mars la kkt cu tine, piatra funerara cat mai repede cu atat mai bine ! Nene Obama nu o lasa pe Hilary Clinton sau pe celalalt magnat descreierat sa rezolve problema, pune tu puctul pe i.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2216 secunde