Surdo-mut, împușcat de un polițist fiindcă nu a oprit la semnalul acestuia

166
Surdo-mut, împușcat de un polițist fiindcă nu a oprit  la semnalul acestuia - surdomutimpuscat-1471951849.jpg

Articole recomandate

Cetățenii din Carolina de Nord sunt revoltați din cauza unui incident tragic. Un polițist a împușcat mortal un bărbat surdo-mut, în trafic.

Daniel Kevin Harris, 29 de ani, se afla la volanul mașinii sale Volvo și nu a observat semnalele polițistului, care a încercat să-l oprească pentru viteză excesivă. Media locală menționează că bărbatul a continuat să conducă, dar a fost împușcat mortal chiar în fața casei sale.

Familia victimei a lansat o strângere de fonduri pentru a putea desfășura ceremonia de înmormântare. Rudele victimei speră că acest incident să servească ca o lecție autorităților, care intră în contact cu persoane cu astfel de deficiențe.

"Banii vor fi folosiți pentru ceremonia de înmormântare, iar ce mai rămâne ne va fi de ajutor pentru a pune bazele unei fundații, care să acorde lecții autorităților pentru a ști cum să comunice cu persoanele surdo-mute sau cu alte astfel de deficiențe", spune familia.

Ofițerul vinovat a fost suspendat, iar Biroul de Investigații din statul Carolina de Nord analizează probele surprinse de camerele de înregistrare ale mașinii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9405 secunde