Momente de groază în biserică. Un preot a făcut infarct chiar în timpul slujbei

2851
Momente de groază în biserică. Un preot a făcut infarct chiar în timpul slujbei - preot-1665318106.jpg
Momente de groază într-o biserică din Vaslui. Un preot a făcut infarct în timpul slujbei. Echipele de intervenţie l-au găsit pe bărbat în stare de conştienţă, iar în urma investigaţiilor făcute în drum spre spital au fost constatate urmele unui infarct miocardic. Preotul a intrat apoi în stop-cardio respirator, fiind supus manevrelor de resuscitare şi cadrele medicale au solicitat o autospecială de terapie intensivă mobilă şi ulterior un elicopter SMURD care să-l transporte la un spital din Iaşi, potrivit RomâniaTV


Au fost nevoie de două resucitări consecutive pentru ca inima preotului Adrian Buimac să bată din nou. Confom unor surse citate de vremeanoua.ro, după prima resuscitare, inima preotului a început , din nou, să bată dar, la scurt timp, s-a oprit. a urmat cea de-a doua resuscitare, cu noroc astfel că victima a putut fi urcată în elicopter și transportată la Iași.


Preotul Adrian Buimac se simțea rău încă de acum două săptămâni, dar a refuzat să facă un control cardiologic, la un medic specialist.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4217 secunde