Nicole Kidman, recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră

119
Nicole Kidman, recompensată cu un premiu pentru întreaga carieră - nicole-kidman-1713690940.jpg

Articole de la același autor

Vedete de la Hollywood printre care Meryl Streep, Morgan Freeman, Naomi Watts şi Reese Witherspoon o vor celebra pe Nicole Kidman cu prilejul decernării Life Achievement Award, un prestigios premiu pentru întreaga carieră ce îi va fi acordat actriţei australiene de Institutul American de Film (AFI), informează DPA.

Nicole Kidman, actriţă recompensată cu Oscar, va fi cea de-a 49-a personalitate care primeşte acest premiu, cea mai înaltă distincţie acordată de AFI pentru o carieră în domeniul filmului.

Vedeta filmului „Moulin Rouge” va fi primul artist australian premiat cu această distincţie, alăturându-se unei liste de celebrităţi premiate anterior, pe care figurează Meryl Streep, Tom Hanks şi Robert De Niro.

Nicole Kidman urma să primească premiul pe 10 iunie anul trecut, dar ceremonia a fost amânată pe termen nelimitat din cauza grevei scenariştilor, încheiată în septembrie 2023, după 146 de zile.

Actriţa australiană, care are 56 de ani şi este căsătorită cu cântăreţul Keith Urban, recompensat de patru ori cu Grammy, va primi distincţia în cadrul unei gale-tribut ce va fi găzduită de Dolby Theatre din Los Angeles, pe 27 aprilie.

Premiul îi va fi înmânat de Meryl Streep, care a fost cea de-a 32-a personalitate recompensată cu AFI Life Achievement Award, în 2004.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3831 secunde