Noi detalii în cazul morții misterioase a celor 21 de adolescenți într-un club, din Africa de Sud

402
Noi detalii în cazul morții misterioase a celor 21 de adolescenți într-un club, din Africa de Sud - club-1656349639.jpg

Articole de la același autor

Noi detalii ies la iveală în cazul morții misterioase a celor 21 de adolescenți într-un club, din Africa de Sud. Tinerii aveau între 13 și 17 ani. Șeful Poliției a izbucnit în plâns la morgă, potrivit Realitatea.net


Poliția din Africa de Sud investighează tragedia din orașul East London, unde 21 de adolescenți au murit în circumstanțe misterioase.

O echipă de criminaliști caută indicii la clubul de noapte Enyobeni pentru a încerca să înțeleagă cum au murit tinerii cu vârste între 13 și 17 ani, relatează BBC.


„Clubul era plin. Intrarea era liberă și se dădea alcool gratis. Am început să bem și să ne distrăm”, a declarat pentru BBC o tânără de 16 ani, care nu a vrut să-i fie făcută publică identitatea.

„Cei care erau afară încercau să intre cu forța. Erau doar doi bodyguarzi pentru a controla mulțimea. Atunci oamenii au început să se prăbușească, picau ca muștele. Credeam că au leșinat pentru că au băut prea mult. Alții dintre noi, inclusiv eu, am fugit pe fereastră. Prietenii mei sunt morți acum”, a spus tânăra.


Nu se știe de ce erau atât de mulți tineri acolo sâmbătă seara. Proprietarul clubului a declarat pentru presa locală că tinerii au venit să sărbătorească sfârșitul examenelor școlare. În același timp, acolo avea loc și o petrecere aniversară.

Două dintre victime au decedat la spital, dar celelalte 19 au murit chiar în interiorul clubului. Au fost găsiți prăbușiți peste mese și pe podea.

Clubul, o clădire cu două etaje, se află într-o zonă dens populată din cartierul Scenery Park din East London. A fost în mijlocul mai multor dispute în cartier, deoarece localnicii s-au plâns în repetate rânduri la poliție din cauza zgomotului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5085 secunde