O nouă alertă alimentară! Aditivii din cârnați și bacon ar putea cauza diabet de tip doi
Articole de la același autor
Cea mai mică imagine a scenei Naşterii Domnului din lume, realizată între urechile unui ac de cusut
28 Noiembrie 2022
Alertă generală! O copilă de 13 ani din Mureş a plecat de la şcoală şi nu s-a mai întors. Dacă o vedeţi, sunaţi la 112!
05 Decembrie 2022
Crăciun cu pisica: cum vă puteți petrece sărbătorile în liniște
19 Decembrie 2022
Cercetătorii din Franța au descoperit că aditivii care dau culoarea și aroma unor preparate din carne, precum cârnații sau baconul, ar putea cauza diabet de tip 2, potrivit Antena3
Cercetătorii francezi au descoperit că nitriții și nitrații introduși în cârnați sau în bacon cresc riscul apariției diabetului de tip 2.
Astfel, echipa de cercetători a evaluat datele de la peste 140 de mii de persoane, pe o perioadă de 14 ani.
În urma cercetărilor, s-a descoperit că cei cu un aport mai mare de nitriți, în special din aditivi alimentari, aveau un risc ridicat de a dezvolta diabet de tip 2.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Marţi, 20 Decembrie 2022
Marţi, 22 Noiembrie 2022
Miercuri, 07 Septembrie 2022
Luni, 05 Septembrie 2022
Joi, 25 August 2022
Miercuri, 24 August 2022
Luni, 08 August 2022
Vineri, 05 August 2022
Luni, 26 Septembrie 2022
Marţi, 02 August 2022