O nouă lovitură pentru ISIS: liderul jihadist din Mosul a fost UCIS de americani

142
O nouă lovitură pentru ISIS: liderul jihadist  din Mosul a fost UCIS de americani - liderisis-1475503382.jpg

Articole recomandate

Liderul militar al Statului Islamic din Mosul a fost ucis într-un raid aviatic american, potrivit unor surse citate de Express.co.uk.

Jihadistul Mohamed Ali Mohamed, cunoscut sub numele Henadi Abu Shawarib, care conducea forțele ISIS din Mosul, ar fi fost ucis în timp ce se afla într-un autoturism BMW, scrie presa internațională.

Alți trei jihadiști au murit în același bombardament care l-a eliminat pe Mohammed.

Armata SUA susține că a eliminat nu mai puțin de 13 lideri ISIS în ultima lună în campania de eliberare a orașului din nordul Irakului.

Optsprezece lideri ai grupării teroriste Statul Islamic au fost uciși în ultimele 30 de zile, în raidurile aeriene lansate de coaliția condusă de Statele Unite, a declarat un purtător de cuvânt al armatei americane. Treisprezece dintre raiduri au fost lansate în orașul irakian Mosul.

Colonelul John Dorrian, purtător de cuvânt al forțelor americane din Irak și Siria, a precizat într-o conferință de presă la Pentagon că o mare parte dintre țintele raidurilor au fost comandanți militari, responsabili cu propaganda ISIS și coordonatori care facilitează sosirea recruților din străinătate în teritorii controlate de ISIS.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1125 secunde