O platformă petrolieră s-a răsturnat în mare

467
1
Cel puțin două persoane și-au pierdut viața, iar alte 14 au fost salvate, după ce o platformă petrolieră cu 67 de persoane la bord s-a răsturnat în marea Ohoțk, din Extremul Orient rus, au anunțat ieri serviciile de informații în situații de urgență.
"La ora locală 16.00 (7.00 ora României), 14 persoane au fost ridicate de pe platformă; toate sunt în viață, iar starea lor este satisfăcătoare. De asemenea, au fost descoperite două cadavre, fără semne de viață. Acestea vor fi luate la bordul spărgătorului de gheață Magadan", a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor regionale de urgență, Taimuraz Kasaiev.
Platforma petrolieră deținută de compania de explorare petrolieră Arktikmorneftegazrazvedka, care colaborează cu Gazprom, s-a răsturnat la 200 de kilometri distanță de insula Sahalin.
Potrivit Ministerului Transporturilor, dintre cele "67 de persoane la bordul Kolskaia, 53 erau membri ai echipajului, iar 14 erau muncitori și personal auxiliar".
Autoritățile locale au anunțat lansarea unei anchete și au dat asigurări că răsturnarea platformei nu pune în pericol mediul. Aparent, platforma a fost acoperită complet de apă în urma unei furtuni.
Platforma, cu o capacitate de până la 102 persoane, a fost construită în 1985, în Finlanda. Instalația petrolieră a început operațiunile în zona unde s-a răsturnat în septembrie.

Comentează știrea

din Mangalia
19 decembrie 2011
Zombie?

Pai daca erau cadavre , cum puteau sa aiba urme de viata? Probabil ar fi fosyt zombie.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Decembrie 2011
Stire din Actual : Revoltă în China
Pagina a fost generata in 0.2665 secunde