"Occupy Bucharest!", astăzi, în Piața Unirii

769
1
După modelul american "Occupy Wall Street", românii au fost chemați să protesteze pașnic, în Piața Unirii din București, de la ora 10:00. În fapt, astăzi are loc o mișcare de protest globală în care oamenii își vor cere drepturile în numele unei democrații adevarate. Sunt programate proteste în aproape 1.000 de orașe din 82 de țări.

Puteți urmări imagini, în direct, cu ce se întâmplă la această oră în Capitală, accesând următorul link:  http://www.livestream.com/occupybucharest

"Puterile lumii lucrează în beneficiul câtorva, ignorând majoritatea și prețul uman și de mediu pe care trebuie să se sfârșească", spun inițiatorii acțiunii, care îndeamnă la proteste pașnice.

Potrivit jurnalul.ro, pe rețelele de socializare a circulat, în ultima perioadă, un banner care i-a îndemnat pe români să se strângă pe 15 octombrie în Piața Unirii din Capitală la acțiunea "Occupy Bucharest".

"Începând cu America până în Asa și Europa, oamenii protestează pentru a-și cere drepturile și o democrație adevărată. Este timpul să ne reunim cu toții și să manifestăm pașnic. Puterile lumii muncesc doar pentru propriile beneficii, ignorând dorințele majorității. Această situație intolerabilă trebuie să înceteze. Pe 15 octombrie, ne întâlnim în stradă pentru a iniția schimbarea globală pe care o dorim. Vom demonstra pașnic, vom discuta și ne vom organiza până vom obține ceea ce ne dorim. A venit timpul să ne unim. A venit timpul ca ei să asculte", este îndemnul inițiatorilor acțiunii de protest. Site-ul central al mișcării este http://15october.net.

Comentează știrea

hollister sale
11 martie 2014

I every period spent my half one hour apt read this weblog content yearly along with a cup of coffee. hollister sale http://www.ministeriovidanueva.org/images/libraryuk2741.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.277 secunde