Opoziția socialistă a câștigat alegerile locale din Portugalia

60
1

Articole recomandate

Opoziția socialistă a câștigat, duminică, alegerile municipale din Portugalia, învingând Guvernul de centru-dreapta aflat la putere, sancționat pentru politica sa de austeritate. 

"Aceste alegeri au un învingător clar, PS. Majoritatea alegătorilor și-a exprimat de-a lungul țării refuzul față de politica acestui Guvern", a declarat secretarul general al socialiștilor, Antonio Jose Seguro.

Premierul Pedro Passos Coelho a recunoscut, duminică seară, înfrânge-rea națională a partidului său, PSD, care a ratat obiectivul de a păstra majoritatea primăriilor.

"PSD a înregistrat unul dintre cele mai proaste rezultate în alegerile municipale", a dezvăluit el, adăugând că această înfrângere este "prețul care trebuie plătit" pentru politica guvernamentală.

Passos de Coelho a afirmat că intenționează să mențină austeritatea, "indispensabilă pentru a depăși criza economică și pentru a reinstaura încrederea și pentru a relansa economia Portugaliei". 

Comentează știrea

christian louboutin men sneakers
28 februarie 2014
christian louboutin men sneakers

christian louboutin tiger shoes Stiri Actual : Opoziția socialistă a câștigat alegerile locale din Portugalia | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin men sneakers http://prhamster.delmonsolutions.com/images/christian-louboutin-daffodile-strass.asp

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Octombrie 2012
Stire din Actual : Portughezii, la limita răbdării
Pagina a fost generata in 1.7895 secunde