Panică lângă Roma: Un leu a scăpat de la circ și a umblat șapte ore pe străzi

550
Panică lângă Roma: Un leu a scăpat de la circ și a umblat șapte ore pe străzi - 654ff62a35905rd2151240-1699807076.jpeg

Articole de la același autor

Locuitorii unui orășel aflat la aproape 50 de kilometri de Roma au avut parte de o mare sperietură, după ce un leu a scăpat de la circ. Timp de șapte ore, animalul s-a plimbat liber pe străzi. Autoritățile au transmis cetățenilor un avertisment!


Sâmbătă, 11 noiembrie, un leu a evadat de la circul Ronny Roller din Viale Mediterraneo, în jurul orei locale 16.00. Personalul autorizat și oamenii legii l-au căutat ore în șir pe străzile orășelului Ladispoli. Până când autoritățile au reușit să îl captureze, primarul a transmis locuitorilor să nu părăsească domiciliul și să dea dovadă de prudență.


Leul a scăpat de sub supravegherea personalului de la un circul Ronny Roller și a plecat singur pe străzile din Ladispoli. Orășelul, care are aproximativ 50.000 de locuitori, se află la doar câțiva kilometri distanță de Roma. Mai mulți locuitori au intrat în panică atunci când au observat animalul că se plimbă liber. Oamenii au filmat scenele și le-au publicat pe rețelele de socializare.
Primarul din Ladispoli, Alessandro Grando, a transmis și el un mesaj pe pagina de Facebook pentru a avertiza locuitorii să nu iasă din case până la un nou anunț.


„Un leu a scăpat de la circ. Animalul sălbatic a fost observat pe cursul râului. Angajații circului desfășoară operațiuni de capturare, cu sprijinul polițiștilor care au intervenit prompt la fața locului. Vă rugăm să dați dovadă de prudență extremă și să evitați deplasarea până la noi ordine”, a transmis primarul din Ladispoli.


Polițiștii locali, împreună cu personalul circului și trei veterinari înarmați cu puști încărcate cu gloanțe sedative, au căutat leul timp de aproape șapte ore. O primă încercare de capturare a avut loc la ora 15:00, însă operațiunea a eșuat. Într-un final, animalul a fost prins și sedat în jurul orei locale 22:00, potrivit Corriere della Serra.


Oamenii s-au speriat foarte tare atunci când au văzut leul, plimbându-se pe străzi. Astfel că escapada animalului nu a fost lipsită de controverse. Unele voci au adus acuzații la adresa primarului pentru că a autorizat circul în orașul Ladispoli. Totuși, Alessandro Grando a oferit lămuriri în acest sens.


„Pentru cei care vor începe să întrebe: de ce mai lăsați circul cu animale să vină la Ladispoli? De ce a autorizat primarul circul? Răspunsul este că nu am autorizat nimic, nu depinde de mine să fac asta, și că, din păcate, nu putem interzice circurile cu animale să vină în orașul nostru”, a explicat primarul.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3381 secunde