Semnalizarea defectuoasă a lucrărilor de pe străzile Constanței, sancționată de Poliția Rutieră

190
Semnalizarea defectuoasă a lucrărilor de pe străzile Constanței, sancționată de Poliția Rutieră - xrutierainstrada-1674817806.jpg
Polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța, împreună cu reprezentanți ai administratorului drumului public, au organizat, joi, 26 ianuarie, o acțiune pe linia verificării respectării normelor legale în ceea ce privește executarea lucrărilor pe drumurile publice din municipiul Constanța. În urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 8.100 de lei, dintre care cinci pentru semnalizarea necorespunzătoare a lucrărilor pe carosabil. De asemenea, polițiștii au reținut, în vederea suspendării, patru permise de conducere, dintre care două pentru neacordarea priorității pietonilor, unul pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului și unul pentru depășire neregulamentară.

De asemenea, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Secției 6 Rurală Cernavodă, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. În urma activităților, polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.800 de lei, dintre care trei pentru depășirea limitei de viteză.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1716 secunde