PD-L Constanța a deschis lista de candidați pentru alegerile parlamentare

1152

Articole de la același autor

PD-L Constanța continuă acțiunile de lansare a candidaților pentru primării în cadrul partidului. Astfel, după ce în urmă cu două săptămâni, în prezența lui Stolojan și a Sulfinei Barbu, democrați-liberalii și-au prezentat candidații din sudul județului, în acest week-end partidul va ajunge în alte localități. Astfel, sâmbătă, vor fi prezentați candidații la primăriile localităților Valul lui Traian, Basarabi, Ciocârlia, Cobadin, Castelu și Poarta Alba, urmând ca duminică să fie lansate candidaturile din Negru Vodă, Cerchezu, Dumbrăveni, Independența, Chirnogeni, Mereni, Bărăganu și Comana.
În ceea ce privește candidații pentru Consiliul Județean Constanța, PD-L a prelungit cu două săptămâni data până la care membrii de partid doritori se pot înscrie în competiție. Până în prezent, și-au manifestat intenția de a lupta pentru un scaun de consilier județean 36 de democrați-liberali, printre care prim-vicepreședintele Constantin Chirilă, Narciz Amza, Senol Zevri, Mihai Petre, Ioan Negrea – președintele PD-L Mangalia, Florian Constantin, Cristina Brânzoi, Paul Foleanu.
De asemenea, organizația județeană a partidului a dat, duminică, startul la înscrierea candidaturilor pentru Parlamentul României. S-a convenit ca cei care doresc să candideze pentru Senat sau Camera Deputaților să își depună intenția, în scris, la partid până la mijlocul lunii martie. PD-L-iștii mizează pe introducerea votului uninominal și se grăbesc pentru "a ști din timp cine și pe ce colegiu va candida". Singurul care s-a înscris, până în prezent, în compe-tiția pentru Parlament este secre-tarul executiv Mihai Petre. El spune că așteaptă cu nerăbdare unino-minalul pentru a se putea testa "în mod direct cu electoratul".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6568 secunde