Polițistul român împușcat în SUA este în stare critică

209
Polițistul român împușcat în SUA este în stare critică - sua-1639664730.jpg

Articole de la același autor

Polițistul român împușcat în America se află în stare critică. Tânărul a fost împușcat de 8 ori de un suspect a cărui casă o percheziționa. Ofițerul este văzut de comunitatea locală din Phoenix, Arizona, ca un erou, iar oamenii spun că obișnuia să cânte în formația Bisericii. 


„Cadrele medicale fac tot ce le stă în puteri să îl salveze. Acest incident a șocat întreaga comunitate, nu există cuvinte atunci când se întâmplă așa ceva, dar suntem la câteva zile distanță de sărbători”, a precizat Jeri Williams, șef Poliție Phoenix.

Potrivit Realitatea.net polițistul Tyler Moldovan, de origine română, a fost împușcat de 8 ori de un individ cu un lung cazier judiciar. Ofițerul percheziționa un complex de locuințe când a fost atacat. Starea ofițerului este gravă, iar suspectul a fost reținut de autorități.


„Polițistul Moldovan a împlinit, luna trecută, 27 de ani. Lucrează în departamentul nostru de o lună și jumătate, a absolvit academia în luna martie, iar, recent, a devenit ofițer”, a mai afirmat Jeri Williams.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2351 secunde