Polițistul rănit grav într-un accident rutier are nevoie de sânge!

305
Polițistul rănit grav într-un accident rutier are nevoie de sânge! - sangealinsursacnp2-1600197380.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr polițist din Constanța are nevoie de sprijinul comunității: el a fost grav rănit într-un accident rutier, în prezent fiind internat pe Secția de Terapie Intensivă, și are nevoie de sânge. Drept pentru care, colegii săi fac un apel către cei care pot să doneze pentru acesta.

„Colegul nostru, agentul Alin Roșieanu, de 21 de ani, din cadrul Serviciului Regional Poliția Transporturi Constanța, a suferit un teribil accident rutier. Acum se află în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța – secția ATI. Pentru a fi stabilizat, este nevoie de sânge. Pe această cale, vă rugăm pe toți cei care puteți dona sânge să o faceți în număr cât mai mare și cât mai repede, menționând în momentul completării documentelor că donați sânge pentru Roșieanu Alin – SCJU Constanța. Fiecare picătură de sânge donată contează și îi poate salva viața!”, este apelul lansat de colegii de la Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

Reamintim că accidentul a avut loc în prima săptămână din septembrie, la marginea orașului Cernavodă. La volan se afla un coleg al lui Alin, un polițist în vârstă de 30 de ani. La un moment dat, acesta a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat cu mașina într-un copac.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3276 secunde