Donatorii de sânge au primit vouchere şi abonamente la Neversea şi Untold

253
Donatorii de sânge au primit vouchere şi abonamente la Neversea şi Untold - neverseasursarepublica-1600195996.jpg

Articole de la același autor

Ca şi în anii anteriori, şi în acest an, campania „Blood Network” a avut un real succes, chiar dacă s-a desfăşurat în contextul pandemic actual. În cele din urmă, peste 4.300 de vieţi din România au fost salvate după ce peste 1.450 de persoane au donat sânge prin campania amintită. Aceasta a fost lansată de organizatorii Untold şi Neversea, două dintre cele mai mari festivaluri din Europa.

Această campanie de donare de sânge, ajunsă la cea de-a şasea ediţie, s-a desfăşurat în perioada 8 august şi 13 septembrie, în toate centrele de transfuzii din ţară, în condiţii de siguranţă. „În total, în acest an dificil, în care spitalele s-au luptat cu virusul SARS-CoV-2, dar şi cu o criză de sânge, peste 1.450 de persoane au intrat în reţeaua Blood Network să facă o faptă bună şi să îşi ajute semenii. Astfel s-au colectat peste 650 litri de sânge, care au salvat peste 4.300 de bolnavi din toată ţara”, au precizat reprezentanţii festivalurilor.

În plus, fanii care au donat sânge în timpul săptămânii au primit, la alegere, un voucher valoric de 10 euro, pentru achiziţionarea unui abonament la Untold 2021, sau un voucher valoric de 20 de euro, pentru achiziţionarea unui abonament la Neversea 2021. Totodată, cei care au donat sânge în zilele de week-end şi s-au înscris în reţeaua „Şi eu Donez” au primit, la alegere, un bilet de o zi la Untold 2021 sau Neversea 2021 şi un voucher de cumpărături de 100 de lei, din partea Kaufland România.

În plus, organizatorii celor două mari festivaluri de muzică din Europa au făcut apel şi la pacienţii vindecaţi de Ccoronavirus, să doneze plasmă pentru a salva vieţile celor care luptă cu acest virus şi sunt în stare critică la ATI. Oamenii s-au mobilizat şi cei mai mulţi donatori de plasmă au fost în Bucureşti. Fiecare donator a primit un bilet de o zi la Untold 2021 sau Neversea 2021 şi un voucher de cumpărături de 100 de lei, din partea Kaufland România.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4203 secunde