Polițiștii au făcut razii în trenuri. Zeci de indivizi dați în urmărire, prinși!

300
Polițiștii au făcut razii în trenuri. Zeci de indivizi dați în urmărire, prinși! - controaletrenuri-1600196906.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de la transporturi, din toată țara, au acționat în aproape 600 de trenuri pentru călători și în peste 400 de stații și triaje CF, pentru siguranța oamenilor, dar și pentru a-i avertiza pe aceștia cu privire la eventualele riscuri la care ar putea fi expuși în timpul călătoriilor.

Astfel, în perioada 12 - 13 septembrie, Direcția de Poliție Transporturi a coordonat, la nivel național, o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor de la călători, precum și pentru asigurarea unui climat de siguranță publică în trenuri și stațiile feroviare.

Au fost legitimate 2.199 de persoane, dintre care 11 persoane sunt bănuite de comiterea unor infracțiuni, 8 dintre acestea fiind depistate în flagrant delict. Totodată, polițiștii au depistat 52 de persoane urmărite național și internațional, precum și 4 minori lipsiți de supraveghere, care au fost redați familiilor sau internați în centre de plasament, 2 bolnavi psihic și 28 de persoane fără adăpost. Călătorii au fost atenționați și cu privire la riscul de electrocutare, în cadrul campaniei „Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți!”, inițiată de Inspectoratul General al Poliției Române – Direcția Poliție Transporturi.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1365 secunde