CFR Călători va reintroduce în circulație trenurile de navetă destinate elevilor

128
CFR Călători va reintroduce în circulație trenurile de navetă destinate elevilor - cfr-1598540101.jpg
CFR Călători va reintroduce în circulație trenurile de navetă destinate elevilor pentru a facilita transportul acestora spre/dinspre centrele de învățământ, odată cu începerea noului an școlar la data 14 septembrie 2020, informează compania.

Totodată, CFR Călători va repune în circulație o serie de trenuri utile pentru cei care își reiau activitatea după perioada concediilor de vară.

"Masca de protecție la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor - stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare. Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente și autorizații și pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat, recomandăm tuturor călătorilor noștri procurarea biletelor din timp", se precizează în comunicatul operatorului feroviar.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări, iar dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6552 secunde